Еритрітол – це натуральний підсолоджувач.
Ступінь його солодокості - 70% від солодкості цукру .
Використовують переважно для приготування деяких видів десертів - безе, зефіру, тістечок, пишного бісквіту.
З ним можна зробити абсолютно будь-який десерт.
Для заміни однієї склянки цукру візьміть 1 склянку еритритолу і 1 мірну ложку будь-якого підсолоджувача SoloSvit. десертів ідеальним.
Скажімо заздалегідь, якщо покласти багато еритритолу, Ваша страва може отримати віддалений присмак холодка (властивість еритритолу).
Харчова та енергетична цінність:
білки - 0 г
жири - 0 г
вуглеводи - 0 г
калорійність - 0 ккал.
Вага - 500 р.
Глікемічний та інсуліновий індекси = 0.
Підходить для термообробки.
Дозволений дітям, вагітним і годуючим матерям. Натуральний продукт.