Яєчний білок — це одне з найбільш якісних та недорогих джерел протеїну.
Цілісний яєчний білок вважається еталонним з усіх інших білків, оскільки він має найвищий ступінь засвоюваності.
Альбумін - це очищена форма яєчного білка в порошку, позбавлена цукру в процесі виробництва. Його характеризують підвищена збиваність і стійкість піни. 1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць.
Властивості Альбуміну дозволяють використовувати при приготуванні бісквітів, безе, зефіру, коктейлів, меренг та ін.
в 1 чайній ложці 4 грами
в 1 столовій ложці 14 грамів
Сухий альбумін застосовується з водою у пропорції 1:9.
Склад: 100% натуральний яєчний білок
Харчова цінність продукту на 100 г:
Білки - 82,4 г
Жири - 1,8 г
Вуглеводи - 1,2 г
Енергетична цінність продукту: 350 ккал
Зберігати при t від +4 до +200С і відносній вологості до 75%.
Фасування: 250г.
Термін придатності 24 місяці
Виробництво: Україна.Фасування: 250г.
На Дієті Дюкан дозволено з першого етапу Атака без обмежень.