Маса нетто: 1000 р.
Клейковина (Глютен) — білок, що міститься в багатьох злаках, особливо в пшениці, вівсі, ячмені та житі. У чистому вигляді - це сірувата, клейка несмачна маса. Саме завдяки глютену борошно, змішане з водою, перетворюється на пружну клейку масу - тісто. Клейковина надає хлібобулочним виробам особливої ніжності. До того ж вона виступає в ролі консерванту — додавання до борошна сухого екстракту клейковини значно подовжує термін зберігання хліба з цього борошна.
Склад: 100% клейковина пшенична.
Харчова цінність продукту 100г:
Білки - 76г
Жири - 5г
Вуглеводи - 4.75г
Енергетична цінність виробу: 368 ккал
Зберігати у сухому прохолодному місці. Термін придатності 12 місяців.
На Дієті Дюкан використовується для заміни кукурудзяного крохмалю, оскільки не є ДОПом. Використовувати не більше 2-х столових ложок на день.
Застосовується для всіх рецептів з крохмалем. Наприклад, щоб зробити млинці, візьміть 2 ст.л клейковини, 1 яйце і 30-40 мл молока. Найкраще використовувати у випічці. Тесту, до якого додавали клейковину дати настоятися 30 хвилин! Якщо використовувати домашні яйця - колір пирога буде дивовижним!
Клейковина (Глютен) — білок, що міститься в багатьох злаках, особливо в пшениці, вівсі, ячмені та житі. У чистому вигляді - це сірувата, клейка несмачна маса. Саме завдяки глютену борошно, змішане з водою, перетворюється на пружну клейку масу - тісто. Клейковина надає хлібобулочним виробам особливої ніжності. До того ж вона виступає в ролі консерванту — додавання до борошна сухого екстракту клейковини значно подовжує термін зберігання хліба з цього борошна.
Склад: 100% клейковина пшенична.
Харчова цінність продукту 100г:
Білки - 76г
Жири - 5г
Вуглеводи - 4.75г
Енергетична цінність виробу: 368 ккал
Зберігати у сухому прохолодному місці. Термін придатності 12 місяців.
На Дієті Дюкан використовується для заміни кукурудзяного крохмалю, оскільки не є ДОПом. Використовувати не більше 2-х столових ложок на день.
Застосовується для всіх рецептів з крохмалем. Наприклад, щоб зробити млинці, візьміть 2 ст.л клейковини, 1 яйце і 30-40 мл молока. Найкраще використовувати у випічці. Тесту, до якого додавали клейковину дати настоятися 30 хвилин! Якщо використовувати домашні яйця - колір пирога буде дивовижним!
Вся правда про клейковину (глютене)
клейковина, глютен, ТМ "Живи Здорово", білок, здорове харчування, випічка, безглютенові продукти