Рецепт торту Мокко (Дюкан АТАКА): як приготувати смачний десерт на основі вівсяних і пшеничних висівок
Рецепт Торт Мокко (Дюкан АТАКА)
Інгредієнти:
Тісто:
- 2 яйця,
- 1,5 ст.л.
- 1,5 ст.л.
- 4 ст.л.
- 1 ч.л. розчинної кави (розчинити в 1 ч.л гарячої води)
- цукрозамінник за смаком
- 1/2 ч.л.
- 1/2 ч.л.
- кілька крапель Ароматизатора "Ром"
Крем:
- 60-80 г сиру (можна рідкий 3-4 ст.л),
- 4 ст.л молока,
- 2/3 ч.л.
- сахзам на смак, ванілін на кінчику ножа
Зверху тортик присипати корицею
Всі інгредієнти для тіста змішати і викласти в силіконову форму і на 5 хв. Випікати на потужності 850. Вийняти, остудити, розрізати на 2 коржі.
У рецепті немає ДОПів, можна їсти на Атаці - 1 порцію торта, на Закріпленні - 2 порції, на Чергуванні - виходячи з норми труб у 2 ст.л.
Приємного апетиту!
ОВСЯНІ ОТРУБИ http://re-live.com.ua/otrubi/ovsianye
ПШЕНІЧНІ ТРУБИ http://re-live.com.ua/otrubi/pshenichnye
Розпушувач http://re-live.com.ua/gastronom/specii/raspushitel
АРОМАТИЗАТОР http://re-live.com.ua/gastronom/aromatizator/aromatizatory
КОРИЦЯ http://re-live.com.ua/gastronom/specii/koritsa
ВАНІЛІН http://re-live.com.ua/gastronom/specii/vanilin
ЦУКРОЗАМІННИК http://re-live.com.ua/saharozameniteli/saharozaminitel
Складіть своє меню із нашими рецептами.
Всі необхідні продукти для дієти Дюкан доставляємо по Києву та Україні.