Рецепт безе на сухому білку Альбумін: як приготувати смачне і стійке безе

Інгредієнти:

- Яєчний білок - 14г
- вода кип'ячена остуджена - 140 г
- цукрозамінник рідкий - 20 мл (за смаком)

Спосіб приготування:

Приготування цього безе відбувається за тими ж пропорціями, і за тією ж технологією приготування, що і безе з натурального білка
1 білок = 3,5 г порошку.
Розлучається порошок у співвідношенні 1:10
Вода береться кип'ячена, але остуджена до кімнатної температури.
У воду засипаємо сухий білок
Трохи перемішуємо і одразу починаємо збивати.



Збиваємо спочатку на невеликій швидкості до утворення піни.
Потім швидкість збільшуємо та збиваємо до стану, щоб можна було перевернути форму.
Маса збільшується обсягом 5-6 раз.



Відміряємо цукрозамінник.
Додаємо в кілька прийомів. Спочатку маленькими порціями 2-3 рази.
Збиваємо недовго 2-3 хвилини.
Ознаки готової маси для випічки - зменшується трохи в об'ємі, стає глянсовою.



Масу викладаємо на пергамент або тканину для випікання.
Сушим у теплій духовці при 100* (у моїй духовці 120*).



Після випікання залишаємо в духовці, до повного остигання.
За моїми спостереженнями безе із сухого білка виходить більш щільним, білішим.

СУХИЙ ЯЄЧНИЙ БІЛОК (АЛЬБУМІН) - http://re-live.com.ua/gastronom/suhoy_belok_albumin
ЦУКРОЗАМІННИК - http://re-live.com.ua/saharozameniteli

  



   



 






  



   



 






 
Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.