Рецепт Пирога з тунцем і бринзою
Рецепт Пиріг з тунцем і бринзою.
Дуже зручно брати із собою на роботу. Пиріг можна з'їсти на двох або розтягнути ласощі на 2 дні (рецепті 4 допи).
Інгредієнти:
Для тесту:
- 2 яйця,
- 4 ст. л. вівсяних висівок дрібного помелу,
- 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю,
- 4-5 ст. л. сухого знежиреного молока,
- сіль,
- 10 г розпушувача,
- 120 мл молока (можна замінити на кефір).
Для начинки:
- 2 невеликі консерви тунця у власному соку
- 200 р. бринзи 0%
Усі інгредієнти для тіста добре перемішати, вилити трохи більше половини у силіконову форму. Прибрати в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 5 хвилин, потім викласти зверху начинку - консерву перемішати з нарізаною кубиками бринзою, зверху залити тестом, що залишився, і випікати ще близько 20-30 хвилин. Приємного апетиту!
ОВСЯНІ ОТРУБИ http://re-live.com.ua/otrubi/ovsianye
КУКУРУЗНИЙ КРАХМАЛ http://re-live.com.ua/dop-products/krahmal/kuk_krahmal
СУХЕ ЗНЕЖИРЕНЕ МОЛОКО http://re-live.com.ua/dop-products/som/SOM
Розпушувач http://re-live.com.ua/gastronom/specii/raspushitel
БРИНЗА http://re-live.com.ua/gastronom/cheese/brinza
Складіть своє меню із нашими рецептами.
Всі необхідні продукти для дієти Дюкан доставляємо по Києву та Україні.