Ягоди Годжі називають цілющою ягодою, оскільки ними лікують цілителі Тибету. Унікальні ягоди завдяки своєму складу. Дуже солодкі, з дрібним насінням усередині. Наші ягідки середнього розміру і м'які, не сухі! Склад ягід Годжі: 19 амінокислот, серед них 8 незамінних, які не синтезуються нашим організмом, вітаміни (В1, В2, В6, В12, С, Е, бета-каротин), мінерали (Кальцій, Фосфор, Залізо, Йод, Цинк, Марганець, Мідь, Нікель, Хром, Калій, селен, Магнезій), унікальні полісахариди: LBP-1 LBP-2 ;LBP-3
Енергетична цінність у 100 г продукту: 385.5 ккал
Білки: 14.28 г
Жири (ненасичені жирні кислоти): 3.8 г
Вуглеводи: 65.47 г
Рекомендована порція у денному раціоні дорослої людини: 15 - 25г.
На Дієті Дюкан дозволено вживання у ЧБ-дні 1 ст.л, у БО-дні 2 ст.л.
Ягоди Годжі - криниця здоров'я та струнке тіло
Рекомендовані товари