Кокосовий цукор одержують з нектару, який формується при цвітінні кокосової пальми. Цукор характеризується темно-пісковим кольором та солодким смаком із карамельними нотами.
До складу пальмового цукру входить глюкоза, пектин, цинк, калій, фосфор та вітаміни.
Також кокосовий цукор покращує сон і знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
На відміну від звичайного цукру, пальмовий є повністю натуральним, тому що не піддається рафінуванню та відбілюванню. Це дозволяє зберегти поживні речовини, а також мінерали і вітаміни, серед яких найбільше вітамінів групи В. Має низький глікемічний індекс - 35.
Харчова цінність на 100 г:
Білки - 1,1
Жири - 0,4
Вуглеводи - 93,4
Енергетична цінність на 100 г: 382 Ккал
Країна походження: Індонезія
Маса нетто: 340 грам
кокосовий цукор, органічний цукор, ТМ "Живи Здорово", натуральний підсолоджувач, здорове харчування, без штучних добавок