Псилліум - це лушпиння насіння подорожника, яке є натуральним розчинним волокном, що містить велику кількість неперетравної клітковини, необхідної для нормальної роботи шлунково-кишкового тракту людини. 0px;">
http://www.foodclub.ru /blogs/group/53/blog/990/
Найчастіше його використовують як харчову добавку, яка допомагає покращити роботу ШКТ, знизити рівень цукру та холестерину в крові. Але більшості користувачів швидше за все буде цікавий кулінарний аспект застосування псиллиума.
Бувають ситуації, коли потрібно щось спекти без пшеничного борошна. З деякими видами випічки це можна зробити досить легко, але хліб - набагато складніше, тому що не виходить домогтися потрібної пористої структури.
Псилліум дозволяє вирішити цю проблему, а заразом отримати всі корисні «побічні ефекти», пов'язані зі зменшенням калорійності, зниженням холестерину, цукру і т.п. Він вбирає дуже багато води і формує гелеподібну масу. Завдяки цій властивості псилліум чудово загущує тісто і надає йому потрібну в'язкість.
Щоб успішно використовувати змелений псилліум у випічці, потрібно стежити за кількістю рідини в тесті. Найпростіше зробити рідке тісто, а потім додати прибл. 10 г псиллиума на 100-200 г борошна і почекати кілька хвилин, поки тісто загусне.
У зв'язку з основною особливістю силіуму вбирати вологу, при його використанні необхідно обов'язково пити достатньо води.
Склад: лушпиння насіння подорожника.
Маса нетто: 200 р.
Виробник: Польща
http://www.foodclub.ru /blogs/group/53/blog/990/
На Дієті Дюкан дозволено з першого етапу Атака без обмежень!
http://www.foodclub.ru /blogs/group/53/blog/990/
Бувають ситуації, коли потрібно щось спекти без пшеничного борошна. З деякими видами випічки це можна зробити досить легко, але хліб - набагато складніше, тому що не виходить домогтися потрібної пористої структури.
Псилліум дозволяє вирішити цю проблему, а заразом отримати всі корисні «побічні ефекти», пов'язані зі зменшенням калорійності, зниженням холестерину, цукру і т.п. Він вбирає дуже багато води і формує гелеподібну масу. Завдяки цій властивості псилліум чудово загущує тісто і надає йому потрібну в'язкість.
Щоб успішно використовувати змелений псилліум у випічці, потрібно стежити за кількістю рідини в тесті. Найпростіше зробити рідке тісто, а потім додати прибл. 10 г псиллиума на 100-200 г борошна і почекати кілька хвилин, поки тісто загусне.
У зв'язку з основною особливістю силіуму вбирати вологу, при його використанні необхідно обов'язково пити достатньо води.
Склад: лушпиння насіння подорожника.
Маса нетто: 200 р.
Виробник: Польща
http://www.foodclub.ru /blogs/group/53/blog/990/
http://www.foodclub.ru /blogs/group/53/blog/990/
Рекомендовані товари
псилліум, psyllium, псилліум купити, псилліум для схуднення, псиліум для випічки, клітковина, псилліум ціна, для травлення, натуральна клітковина, псиліум для кето-дієти