Псилліум - це натуральне розчинне волокно, біологічно активна добавка. Містить 85% неперетравлюваної клітковини, вживання якої - запорука здорового шлунково-кишкового тракту. Широко використовують для заміни борошна у випічці - надає стравам пухкої та пористої структури. Не замінний при зниженні калорійності раціону. >Склад: 100% лушпиння насіння подорожника.
Харчова та поживна цінність на 100 г:
Білки - 1,5 г
Жири - 0,6 г
Клітковина - 85 г
160 калорій
< p>Рецепт кексів:
Візьміть 2 яйця, 2 столові ложки псилліуму, 2 ложки борошна (за смаком: кокосове, мигдальне), 1 чайну ложку розпушувача, підсолоджувач за смаком (3-4 мірні ложки), вані Все змішайте в ємності до однорідності і викладіть у силіконові форми. Випікати при 180 градусах 15-20 хвилин до золотистої скоринки. Якщо додати 1 столову ложку нашого протеїну з рецептом - смаку кексів позаздрять навіть у Парижі font>
Без ГМО.
Без глютена.
Зберігати в сухому та прохолодному місці, захищеному від сонячних променів.
Строк зберігання - 24 місяці від дати виготовлення.
Виготовлено за ТУ №10.8-42063780-001: 2018.
Маса нетто: 200 г ± 5%.
Рекомендована добова доза - не більше 40 г.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість окремих компонентів, захворювання підшлункової залози.
Псиллиум, СолоСвит, эсфагула, шелуха подорожника, заменитель муки