Пектин яблучний — це органічна склеювальна сировина рослинного походження. Ця речовина корисна для здоров'я, оскільки забезпечує стабілізацію обміну речовин, стимулює периферичний кровообіг, знижує рівень холестерину та відновлює перистальтику кишечника. Пектин ефективно очищає організм від радіоактивних елементів, пестицидів та токсичних металів. Не викликає бактеріологічного дисбалансу, на відміну від багатьох сорбентів!
Застосування пектину яблучного
Продукт широко використовується як студнеутворювач, емульгатор або стабілізатор у харчовій промисловості при виробництві:
- зефіру, мармеладу, пастили, крему для тортів;
- гелів, киселів, мусів;
- майонезу та масложирових продуктів;
- сирів, йогуртів, морозива;
- макаронів, булок, кексів.
Маса нетто: 25 р.