Борошно з конжака незаперечний атрибут, який є на кухні японок і китаєк. Вони славляться чудовою фігурою!
Борошно конжака використовується там, де необхідно максимально знизити харчову цінність випічки, макаронів, соусів, а також вживається у вигляді шлунка для насичення організму.
Спосіб вживання: на склянку холодної води додати 1 грам борошна конжака (конняка), активно розмішати. Через пару хвилин в суміш додати за смаком насіння чиа, сироп або будь-які інші прянощі.
Дане смузі корисно ще й тим, що конжак - чудовий абсорбент, який прийме на себе, а потім виведе продукти розпаду Вашого організму, яких особливо багато формується під час дієти.
Конжак (конняк, коньяк) - це корінь який росте в землі. З нього роблять борошно, яке потім застосовують у випічку, як загусник, а також роблять локшину ширатаки.
Харчова цінність продукту - 0 ккал.
На Дієті Дюкан дозволено без обмежень з будь-якого етапу!
Спосіб вживання: на склянку холодної води додати 1 грам борошна конжака (конняка), активно розмішати. Через пару хвилин в суміш додати за смаком насіння чиа, сироп або будь-які інші прянощі.
Дане смузі корисно ще й тим, що конжак - чудовий абсорбент, який прийме на себе, а потім виведе продукти розпаду Вашого організму, яких особливо багато формується під час дієти.
Конжак (конняк, коньяк) - це корінь який росте в землі. З нього роблять борошно, яке потім застосовують у випічку, як загусник, а також роблять локшину ширатаки.
Харчова цінність продукту - 0 ккал.
На Дієті Дюкан дозволено без обмежень з будь-якого етапу!
Рекомендовані товари
мука конжака, конняку, ширатаки, мука для диетической выпечки, похудение, продукты для диеты дюкан украина