Клейковина (Глютен) ТМ "Живи Здорово", 500 г

Виробник: Живи Здорово
Модель: 1063
Можно на этапах
119.00грн.

  • Наявність: Є в наявності


Клейковина (Глютен) — білок, що міститься в багатьох злаках, особливо в пшениці, вівсі, ячмені та житі. У чистому вигляді - це сірувата, клейка несмачна маса. Саме завдяки глютену борошно, змішане з водою, перетворюється на пружну клейку масу - тісто. Клейковина надає хлібобулочним виробам особливу ніжність. До того ж вона виступає в ролі консерванту — додавання до борошна сухого екстракту клейковини значно подовжує термін зберігання хліба з цього борошна.

Склад: 100% клейковина пшенична.

Харчова цінність продукту 100г:
Білки - 76г
Жири - 5г
Вуглеводи - 4.75г
Енергетична цінність виробу: 368 ккал
Зберігати у сухому прохолодному місці. Термін придатності 12 місяців.

На Дієті Дюкан використовується для заміни кукурудзяного крохмалю, оскільки не є ДОПом. Використовувати не більше 2 столових ложок на день.
Застосовується для всіх рецептів з крохмалем. Наприклад, щоб зробити млинці, візьміть 2 ст.л клейковини, 1 яйце і 30-40 мл молока.  Найкраще використовувати у випічці. Тесту, до якого додавали клейковину дати настоятися 30 хвилин! Якщо використовувати домашні яйця - колір пирога буде дивовижним!


Маса нетто: 500 г.

Вся правда про клейковину (глютене)

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

клейковина, глютен, крахмал, мука, кукурузный, дюкан, меню, атака, чередование, круиз, закрепление