Агар-агар ТМ "Живи Здорово", 50 г

Виробник: Живи Здорово
Модель: 1065
Можно на этапах
129.00грн.

  • Наявність: Є в наявності


Агар-агар - натуральний рослинний желатин морського походження, отриманий методом екстракції з певних видів водоростей. Це рослинна альтернатива тваринному желатину, що виробляється зі шкіри, копит, сухожиль, хрящів і кісток тварин.
Агар - один з найкращих найкращих гелеутворюючих агентів.
Містить майже 95 відсотків розчинної клітковини, є хорошим джерелом заліза, кальцію, калію, йоду і магнію, містить важливу для здоров'я фолієву кислоту, має антибактеріальні властивості, знижує рівень холестерину і зменшує всмоктування цукру в організмі, виводить з організму токсини та шлаки. речовини з печінки, покращуючи її роботу.

Агар-агар нерозчинний у холодній воді, повністю розчиняється лише за температур від 95 до 100 градусів. Він також стійкий до змін температури, його можна нагрівати та охолоджувати (при нагріванні до 85-95 градусів він знову стає рідким розчином, а при охолодженні до 35-43 градусів знову перетворюється на чистий та міцний гель).
При змішуванні з водою агар-агар дає ніжне та стійке желе, яке не розпускається, на відміну від тваринного желатину, навіть при нагріванні. Абсолютно нешкідливий для організму навіть при постійному застосуванні.


Агар-агар не має смаку, що робить його ідеальним для додавання в десерти та кондитерські вироби. Безбарвний, практично не містить калорій, у сухому вигляді не схильний до зараження мікроорганізмами, не містить консервантів.

Рекомендації щодо використання: Агар-агар розчинити в рідині (у воді, фруктовому соку, бульйоні). Потім довести рідину до кипіння, помішуючи, варити протягом 4 хвилин. Дати охолонути. Желе з агар-агар підтримує свою текстуру навіть при 40*С.


Дозування:
Текстура дуже м'яка: 0,8 г/500 мл (0,16 %)
М'яка текстура: 1,5 г/500 мл (0,3 %)
Текстура щільна: 5 г/500 мл (1%); Тустура дуже щільна: 7 г/500 мл (1,4%)

Маса нетто: 50 р. Ступінь в'язкості 1200. Дуже якісний, високої очистки, без запаху.

Агар-агар - опис та корисні властивості

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Агар-агар, загуститель, желатин, желе, зефир