Агар-агар 50г – Купити, Натуральний Желатин, Рослинний Желатин, Для Веганів, Без Калорій, Джерело Клітковини, Для Десертів, ПП Продукти, Живи Здорово.

Виробник: Живи Здорово
Модель: 1065
Можно на этапах
129.00грн.

  • Наявність: Є в наявності


Відкрийте для себе агар-агар ТМ "Живи Здорово" – натуральний та універсальний загусник, який є чудовою рослинною альтернативою традиційному желатину! Отриманий методом екстракції з певних видів морських водоростей, агар-агар – це не лише ідеальний гелеутворюючий агент, а й джерело користі для вашого здоров'я.

 

Чому обирають агар-агар?

 

  • Натуральне походження: Це рослинний продукт, на відміну від желатину тваринного походження, що робить його придатним для веганів та вегетаріанців.

 

  • Користь для здоров'я: Містить майже 95% розчинної клітковини, а також є хорошим джерелом заліза, кальцію, калію, йоду та магнію. Він також містить важливу для здоров'я фолієву кислоту, має антибактеріальні властивості, знижує рівень холестерину, зменшує всмоктування цукру в організмі та сприяє виведенню токсинів зі шлакових речовин з печінки, покращуючи її роботу.

 

  • Унікальні властивості:
    • Нерозчинний у холодній воді, але повністю розчиняється за температур від 95 до 100 градусів Цельсія.
    • Стійкий до змін температури: при нагріванні до 85-95 градусів знову стає рідким розчином, а при охолодженні до 35-43 градусів знову перетворюється на чистий та міцний гель.
    • Дає ніжне та стійке желе, яке, на відміну від тваринного желатину, не розпускається навіть при нагріванні.
    • Абсолютно нешкідливий для організму навіть при постійному застосуванні.

 

  • Без смаку та калорій: Агар-агар не має власного смаку, що робить його ідеальним для використання в десертах та кондитерських виробах. Він безбарвний, практично не містить калорій і у сухому вигляді не схильний до зараження мікроорганізмами, а також не містить консервантів.

 

Рекомендації щодо використання:

 

Агар-агар розчинити в рідині (у воді, фруктовому соку, бульйоні). Потім довести рідину до кипіння, помішуючи, варити протягом 4 хвилин. Дати охолонути. Желе з агар-агар підтримує свою текстуру навіть при 40°С.

 

Дозування (на 500 мл рідини):

 

  • Дуже м'яка текстура: 0.8 г (0.16 %)
  • М'яка текстура: 1.5 г (0.3 %)
  • Щільна текстура: 5 г (1 %)
  • Дуже щільна текстура: 7 г (1.4 %)

 

Маса нетто: 50 г.

Ступінь в'язкості: 1200. Дуже якісний, високого очищення, без запаху.

 

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

агар-агар, купити агар-агар, натуральний замінник желатину, агар-агар 50 г, агар-агар для випічки, агар-агар для желе, замінник желатину без тваринних компонентів